اهواز فردا: مهندس منوچهر ورناصری فرماندار شهرستان باوی با صدور پیامی، صعود استقلال ملاثانی به لیگ دسته یک کشور را به همه مردم ملاثانی و شهرستان باوی تبریک گفت.

اهواز فردا: مهندس منوچهر ورناصری فرماندار شهرستان باوی با صدور پیامی، صعود استقلال ملاثانی به لیگ دسته یک کشور را به همه مردم ملاثانی و شهرستان باوی تبریک گفت.
پیروزی و صعود افتخارآفرین تیم فوتبال استقلال ملاثانی به لیگ دسته یک کشور با قابلیت و توانمندی منحصر به فرد بازیکنان غیرتمند، کادر فنی با دانش این تیم و با لطف خداوند متعال، به ویژه با حمایت مردم عزیز و فوتبال دوست ملاثانی؛ توانستند به این موفقیت ارزنده دست یابند.
تلاش های جوانمردانه بازیکنان و کادر فنی تیم استقلال ملاثانی که با اراده ای مصمم و با همت کم نظیر بار دیگر شایستگی ها و توانمندی های جوانان این خطه قهرمان پرور را به اثبات رسانده است، بر حلاوت این دستاورد ورزشی افزوده است.
از طرفی قطع به یقین، ادامه کار تیم فوتبال استقلال ملاثانی در لیگ دسته یک فوتبال کشور، که عرصهای به مراتب دیدنیتر و مهمتر میباشد به حمایت بیشتر و آمادهسازی سازوکارهای بزرگتر نیاز دارد، استفاده از همه ظرفیت ها جهت حل مشکلات تیم استقلال ضروری است که این مهم با جدیت پیگیری خواهد شد.
اینجانب ضمن تقدیر از تلاش خستگیناپذیر مجموعه باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ملاثانی این قهرمانی غرورآفرین و صعود به دسته یک کشور را به مردم عزیز شهر ملاثانی و شهرستان باوی، کادر فنی و مدیریتی، بازیکنان عزیز، طرفداران و جامعه ورزش شهرستان باوی تبریک عرض میکنم و امیدوارم زمینه حضور پرقدرت این تیم در لیگ یک فوتبال کشور فراهم آید و برگ زرین دیگری بر افتخارات شهرستان باوی بیافزاید.
انتهای پیام/