بازدید مدیرکل امور شهری استانداری خوزستان از طرح های عمرانی مناطق مختلف شهر شیبان؛
اهواز فردا: مهندس فرید سجیراتی شهردار شیبان در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیت های شهر شیبان، گزارشی جامع از کمبودها و مشکلات شهری به مدیران استانی ارائه داد و خواستار نگاه ویژه به شهر شیبان شد.

به گزارش اهواز فردا: ابراهیم نوشادی مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان و هیئت همراه با حضور شهردار شیبان و اعضای شورای شهر از پروژه های عمرانی و روند پیشرفت آنها، خدمات شهری و مناطق مختلف سطح شهر بازدید کرد.
در این بازدید مشکلات و مسائل شهری مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم جهت بهبود وضع موجود اتخاذ شد.
مهندس فرید سجیراتی شهردار شیبان در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیت های شهر شیبان، گزارشی جامع از کمبودها و مشکلات شهری به مدیران استانی ارائه داد و خواستار نگاه ویژه به شهر شیبان شد.
سجیراتی سپس بر ضرورت تامین تجهیزات و ماشین آلات شهری تأکید کرد و افزود: با توجه به جمعیت و گستردگی شهر شیبان و ظرفیت های موجود ماشین آلات شهرداری جوابگوی خدمات دهی شایسته به شهروندان نیست.
وی ادامه داد: برای ارائه خدمات مناسب و عادلانه در تمامی مناطق شهری ماشین آلات مورد نیاز تامین شود.
شهردار شیبان بر لزوم تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل طرح های عمرانی و زیربنایی در مناطق محروم شیبان تأکید کرد و گفت: توسعه خدمات و عمران شهری به اعتبارات ویژه نیاز دارد که امیدواریم با حمایت های مدیران ارشد استانی به شهر شیبان مساعدت های لازم انجام شود.
در این بازدید از مناطق مسکن مهر، فاز ۲ کوی امام (ره)، کوی شهید بهشتی، هوره گنداب انتهای شهر و پایگاه آتش نشانی شهرداری بازدید به عمل آمد.
در پایان با حضور بر مزار شهدای گمنام شهر شیبان و ادای احترام به شهدای والا مقام با آرمان های شهدا و امام عظیم الشأن تجدید میثاق کردند.





